Over Raymond Seiger

Als caravan- of campereigenaar  weet u dat het vinden van een betrouwbare en veilige stalling voor uw geliefde vakantiehuis op wielen een prioriteit is. Wij begrijpen dat als geen ander. Met een state-of-the-art caravanstallingfaciliteit biedt ons bedrijf niet alleen een plek om caravans en campers te parkeren, maar ook gemoedsrust.

De caravan- en camperstalling  is volledig afgesloten, goed geventileerd en wordt regelmatig onderhouden, waardoor u als caravan- of campereigenaar ook gemoedsrust hebt als u niet op pad bent met uw kampeermiddel, wetende dat uw kostbare bezit in goede handen is.

Ons bedrijf gaat verder dan alleen opslag. Met onze liefde en jarenlange ervaring voor en met automobielen en alles wat met mobiliteit te maken heeft kunnen wij u voorzien van advies voor onderhoud en aanschaf van uw automobiel. Wij hebben regelmatig met zorg uitgekozen automobielen online staan waarvan de kilometer- en onderhoudshistorie volledig aanwezig is. Ook kunnen wij door deskundigen in ons zorgvuldig opgebouwde netwerk onderhoud en reparaties laten uitvoeren. 

Wij zijn een RDW erkend bedrijf en kunnen ter plekke tenaamstellen, vrijwaringen uitschrijven en automobielen importeren.

Raymond Seiger: Uw Expert in Camper- en Caravanstalling, Automobielen, Youngtimers en Mercedes-Benz in Lattrop-Breklenkamp.

Waarom kiest u voor een auto van, of stalling bij ons? 

UNIVERSEEL

KLEINSCHALIG

TWENTSE NUCHTERHEID

Autobedrijf Raymond Seiger

Rotmanweg 2
7635 LC Lattrop-Breklenkamp
info@raymondseiger.nl

0541-234545 - 06-50997780